Public Service Broadcasting

Eventet har redan varit
Efter två års frånvaro är electronica-bandet Public Service Broadcasting tillbaka med det nya albumet Every Valley som släpptes 7 juli. I november intar de Nalen Klubb med sina starka visuals, fyndiga samplingar och distade gitarrer.

Genom att kombinera musik, tal och starka visuella effekter har Londonbaserade Public Service Broadcasting skapat en stabil fanbase runt om i världen. Debuten skedde 2010 med en oerhört uppmärksammad EP. Tre år senare kom det första albumet och 2015 kom en uppföljare. Bandet hyllades för sina samplingar av informations- och propagandafilmer, och för vad de själva menar är ett försök att lära ut historiens lärdomar genom framtidens musik.

Nu, efter två års frånvaro, är bandet nu tillbaka med ett nytt album. Every Valley släpptes den 7 juli och är som vanligt ett konceptalbum där gitarrer distas, tal samplas, jazztrummor möter banjon och indie möter electronica. Det nya albumets fokus ligger på avindustrialiseringen, västvärldens övergivna och försummade industrisamhällen, med extra fokus på kolgruvorna i Wales.

Support: Estherlivia DJ-set

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar