Stu Larsen

Jed Appleton

Eventet har redan varit
Indiefolk när den är som bäst, det är vad australiensiska Stu Larsen levererar. Efter succédebuten för tre år sedan är Stu tillbaka i Stockholm och på Nalen, med ett helt nytt album ute.

Australiensaren Stu Larsen fick stor internationell framgång år 2014 när han släppte debutalbumet Vagabond – vilket är en passande albumtitel sett till det faktum att Stu beskriver sig själv som en nomadmusiker; ständigt på resande fot men ofta i Australien, Spanien eller Japan. Singeln Thirteen Sad Farewells seglade upp på topplistorna världen över och succén var ett faktum.

Uppmärksamheten ledde till en världsturné, bland annat med ett stopp på Nalen, och redan då började Stu att planera för sitt nästa album. Albumet, som släpptes den 21 juli och har titeln Resolute, kom till i en stuga i Skottland, en lägenhet i Spanien, en bunker i Australien … Med världen som inspiration hoppas Larsen att det nya albumet kan väcka något positivt och skapa en gemenskap hos lyssnarna.

SUPPORT: JED APPLETON
Jed Appleton är ett sjärnskott inom Australiens nu-folkgenre och kommer att göra ett akustiskt soloframträdande innan Larsen intar scenen.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar