THE PARISIAN SWING BOX

Eventet har redan varit
The Parisian Swing Box är en helt ny klubb som blandar det bästa från 1930-talets Paris, swingjazzen och electron. Det blir liveband och DJ:s varje gång, så välkommen till en värld som andas lyx och dekadens!

GYPSY SWING QUARTET
En svenskfransk gypsyswing-kvartett, beståendes av:

Gustav Lundgren från Stockholm är en av de mest kända gypsy/jazzgitarristerna i världen. Han är tidigare medlem och grundare av The Hot Club of Sweden.
Aurélien Trigo är violinist och numera verkande i Stockholm. Han kommer ursprungligen från Paris och har spelat med de största namnen i gypsy-jazz scenen sedan 2004.
Martin Vidlund, ytterligare en fantastisk svensk jazz och gypsy/jazzgitarrist, som har varit en del av Gustav Lundgrens trio sedan många år tillbaka.
Juan Mendoza, med ett ursprung från Argentina, spelar ståbas och turnerar över hela världen med en mängd olika artister.

Tillsammans äntrar de scenen på Nalen Klubb för premiären av The Parisian Swing Box. Bakom klubben står Choco Chanel och tidigare nämnda Aurélien Trigo, även känd under namnet Ariel T. Choco Canel är en av Stockholms flitigast arbetande DJ:s som har varit en del av bar- och klubbscenen sedan början av 2000-talet. Ariel T var tidigare medlem av det välkända electroswing bandet Caravan Palace, och är utöver violinist både musikproducent och DJ i den elektroniska genren.

Bienvenue!

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar