The Slayer Club – Buffy 20 år

Eventet har redan varit
Artisten Fräulein Fraukes och sångerskan Jenny Gabrielsson Mares obsession över kultförklarade vampyr- och relationsdramat Buffy the Vampire Slayer har utmynnat i 90-talsklubben 'The Slayer Club' – en nördig fanclub för alla Buffyvänner. Den 10 mars är det dags igen.

Tredje gången gilt på Buffys födelsedag – här ska firas!

Artisten Fräulein Fraukes och sångerskan Jenny Gabrielsson Mares obsession över kultförklarade vampyr- och relationsdramat Buffy the Vampire Slayer har utmynnat i 90-talsklubben ’The Slayer Club’ – en nördig fanclub för alla Buffyvänner. Den 10 mars är det dags igen, vilket alltså är 20-årsjubileet för när serien började sändas i USA och bjuder därför in till en fantastisk kväll på Nalen Klubb i Stockholm! Fokus ligger på festande á la Bronze-style med DJPJ som kommer spela hits efter hits från indievärldens topp-årtionde. Under kvällen blir det också singalongs till alla våra favoriter från “Once More With Feeling”, Best dressed/look alike-tävling med fenomenala priser, panelsamtal tillsammans med Buffypodden där man kan nörda ner sig i Buffy på ett mer intellektuellt plan (kom tidigt för att inte missa), Buffyquiz och surprise liveakt!

Detta är sista gången – i alla fall på en överskådlig framtid – som ”The Slayer Club” arrangeras, så missa INTE och tänk på att det är begränsat antal platser.

Välkomna önskar Frauke och Jenny
FIVEBYFIVE

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar