Theodore (GR)

SVANKROPP

Eventet har redan varit
THEODORE [GR] fullband live på Nalen Klubb med support SVANKROPP.

THEODORE

Kompositören, artisten och multiinstrumentalisten Theodore har experimenterat och utvecklat sitt uttryck genom hela karriären. Han har släppt två album, 7 och It Is but It´s Not. Det senare ledde till att han blev signad av Sigur Ros´s producent, Ken Thomas.
Med en bred palett av atmosfär, psykedelia och ambiens har Theodore utvecklat en otvetydigt personlig form av elektronisk post-rock. Den tar sitt uttryck i såväl hans kompositioner som i hans scenspråk men lämnar även en dörr på glänt till mer klassisk romantik.

Just innan hans uppträdande på festivalen Live at Heart i Örebro (30 augusti – 2 september) kommer han till Nalen för att framföra sitt senaste material tillsammans med material från sina tidigare alster.

SVANKROPP

Svankropp benämner sig själva som ett skandinaviskt cyberpunkfenomen. Inspirerade av sci-fi, 80-tals glam, indienoise, goth samt en och en annan powerballad så kan man lugnt säga musiken kan ta vilken oanad riktning som helst, men de låter oundvikligen som Svankropp oavsett vad de gör!

Biljett i dörren 100:-

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar