Undergången: Lord Vicar

Eventet har redan varit
Under en magisk kväll varje månad förser Undergången dig med några av nutidens absolut bästa band inom genrer med doft av öl, fuzz, ondska och kärlek. Denna kväll: Lord Vicar, Neuronaut och OctoSide.

Den 25 november är det säsongsavslutning för Undergången, och vilka skulle passa bättre för att leda en novembermörk undergångsmässa än doomhjältarna Lord Vicar?

Lord Vicar är den fristående fortsättningen på Reverend Bizarre och de spelar klassisk doom metal av allra bästa sort! Ett tungt och övertygande mörker med grymma riff och en sång som hemsöker själar.

Neuronaut är ett riktigt spännande Stockholmsband. De skapar ett ljudlandskap som återspeglar djupdykningar i det mänskliga psyket, vilket även skildras i texterna. Här möts dissonans, rytmik, melodi och mörker i ett harmoniskt kaos. Bandet har existerat i drygt 2 år, men det här blir deras första liveframträdande.

OctoSide är en duo från Italien som spelar hjärtskärande vacker neo-folkrock. De inleder kvällens mässa med sina mörka berättelser om livet, döden, kärlek och allt som är värt att kämpa för. Denna kväll kommer de också att ha en trummis med sig, för att kunna skapa lite extra tyngd.

20.00 | 18år | 170kr | David Bagares gata 15

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar