XAVIER RUDD (AUS)

Eventet har redan varit
Onsdag den 7 juni kommer Australiens indiefavorit till Nalen för en unik och garanterat magisk spelning tillsammans med två medmusiker.

Xavier Rudd är en av Australiens favoritsinger-songwriters som hänför sin publik och sina lyssnare med låtar som ofta berör andlighet, miljö och mänskliga rättigheter. Xavier tar upp stora frågor i sin musik, och i kombination med den stora mängden instrument han spelar – bland annat det australiensiska instrumentet didgeridoo – och hans säregna röst, så går det inte att värja sig.

Det blir en unik kväll på Nalen med en av Australiens största artister – och aktivister. En artist som vågar vara pretentiös, som tycker vi ska agera och upplysa varandra. Xavier Rudd vill få oss att stanna upp och ta hand om varandra och jorden lite bättre och det känns som att det behövs mer än någonsin just nu.

Denna konsert görs tillsammans med livekonceptet c/o som vanligtvis huserar på Scandic Malmen, Lilla Hotellbaren, och blir i form av en trio (Rudd + ytterligare två musiker).

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar