21 Bronco

Eventet har redan varit
För två månader sedan släpptes den fjärde delen i 21 Broncos liveinspelade albumserie The Rehearsal Tapes. Nu står det också klart att det svenska bandet, med sångaren Ante Eriksson i spetsen, blir första band att inta nya Nalen Klubb lördag 26 maj! Biljettsläpp torsdag den 22 mars kl 11.00 via nalen.com.

21 Bronco är egentligen inte nya på Nalen Klubb. Under 2017 gjorde de inte mindre än tre uppskattade och långt på förhand slutsålda gig just i Nalen Klubb. Därför känns det som en självklarhet att låta dem inviga den nya scenen och lokalen, som till dess har renoverats och fått en större publikkapacitet, en ny scen, större bar och andra områden.

21 Bronco är ett alternativt rockband som inte följer något regelverk. Bandmedlemmarna består av ett gäng musiker ur olika generationer, med olika koppling och bakgrund till musiken. Med en sällsam blandning av rock, blues och folk skapar de en ljudbild som påminner om såväl John Mayer och Pearl Jam som The Tallest Man on Earth – samtidigt som sångaren Ante Erikssons säregna röst inte går att likna vid någon annan.

Allting började efter en blöt kväll i en lada ute på landet. Iden om att börja jamma tillsammans växte i fem år, tills bandet slutligen träffades i en replokal i Huddinges industriområde. Efter ett gäng rep skrevs låtar och efter ett gäng låtar spelade bandet ihop på Nalen, och idag? Idag fortsätter de i samma varsamma takt som innan men klart står att 21 Bronco gör sig bäst live.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar