Alina Baraz

+ special guests

Efter två hyllade samarbeten med Khalid, en turné som öppningsakt åt Coldplay och lovord från några av musikbranschens största har Alina Baraz världen vid sina fötter. Den 18 november gör amerikanskan sin första Sverigespelning någonsin, här på Nalen. Biljettsläpp fredag 29 juni klockan 10.00.

Talangfulla Alina Baraz har en röst som få kan mäta sig med. När samma röst läggs på saktande ljudbilder som hamnar någonstans mellan långsam electronica och R&B blir resultatet bländande. Med nyligen släppta EP:n The Color of You i bagaget är förväntningarna skyhöga på hennes kommande debutalbum – ett album som med största sannolikhet kommer att göra henne större än störst.

Alina Baraz föddes i Cleveland, men är sedan en tid baserad i Los Angeles. Tillsammans med den danske producenten Galimatias – som hon inte träffade en enda gång under inspelningen – släppte hon 2015 debut-EP:n Urban Flora som i sin tur etablerade henne som en av internetsfärens allra mest lovande. Sedan dess har karriären fortsatt uppåt och framåt med stora festivalspelningar och singelsläpp. Nu är ett debutalbum i görningen vars material vi säkerligen kommer att få ta del av under höstens första Sverigespelning här på Nalen i Stockholm.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar