ASH

+ Indoor Pets

Eventet har redan varit
Nordirländska Ash bildades 1992 i Downpatrick, och har sedan dess släppt sju studioalbum fullproppade med kvalitativ rock. Det senaste – Islands – släpptes i maj i år och är bland det starkaste bandet gett ut hittills. Nu kan vi meddela att Ash kommer till Sverige för en spelning på Nalen Klubb 11 december. Biljetterna är släppta!

Ash – bestående av trion Tim Wheeler, Mark Hamilton och Rick McMurray – slog igenom med dunder och brak med sitt första album 1977 i maj 1996. Albumet slog sig genast in som nummer ett på albumtopplistan i Storbritannien, och året därpå var bandet redan så stora att de avslutade den gigantiska festivalen Glastonbury. Sedan dess har bandet fortsatt att skapa punkinfluerad rock – alltid med kvalitet som främsta signum. Med tidlösa teman som kärlek, vänskap och identitet som bas har bandet återigen överträffat sig själva musikaliskt med senaste alstret.

Missa inte ett av 90-talets absolut bästa band på intima Nalen Klubb i vinter!

Support: Indoor Pets

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar