Dan Hylander

Raj Montana Band

Eventet har redan varit
Dan Hylander & Raj Montana Band släpper nytt efter 34 år, firar 40 år som band OCH kommer till Nalen!

Nu är förköpet stängt. Det finns ett fåtal biljetter kvar som säljes i dörren för 425sek

Raj Montana Band bildades av Dan Hylander 1978, och tillsammans har de gett ut klassiska album som Döende oskuld, September, Bella notte, Calypso och Om änglar och sjakaler med klassiska låtar som Höst, Farväl till Katalonien, Svart kaffe, Skuggor i skymningen och 21/3.

Dan Hylander har efter Raj Montana Bands uppbrott med stor framgång skrivit och producerat musik åt andra artister som Thorsten Flinck, Totta Näslund, Kal P Dal, Sven-Ingvars, Tomas Ledin, Larz-Kristerz, Christina Lindberg, Niels Jensen, Björn Skifs. Han har också haft en framgångsrik solokarriär och bland annat fått två Rockbjörnar.

För första gången sedan uppbrottet 1984 ställde sig originaluppsättningen av Dan Hylander & Raj Montana Band på en scen framför ett utsålt KB i Malmö, hösten 2017. De lyckliga i publiken pratade efteråt om magi. Upplevelsen och mötet med publiken gav bandet ny energi och de bestämde sig omgående för återförenas och spela in en ny platta. Sagt och gjort, när Hylander & Co i sommar firar 40 år tillsammans släpps albumet Indigo – bandets första nyskrivna studioalbum sedan 1984. Samtidigt åker de också ut på en turné som sträcker sig över sommaren och en bit in på hösten. Dan Hylander & Raj Montana Band är tillbaka!

BILJETTSLÄPP måndag den 21 maj klockan 09:00.

Dan Hylander & Raj Montana Band 2018 är:
Dan Hylander, sång
David Carlson, gitarr
Clarence Öfwerman, keyboards
Ola Johansson, bas
Pelle Alsing, trummor
Hasse Olsson, hammond

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar