Månegarm + Cruachan + Ereb Altor

Eventet har redan varit
De nordiska hedningarna Månegarm far i härnad! Sida vid sida med Irländska Cruachan och landsfränderna Ereb Altor kommer en turné om fem strandhugg göras i de nordiska länderna och den 3 februari når de Stockholm.

MÅNEGARM
Viking/pagan metalband från Norrtälje som såg dagens ljus i slutet utav 1995. Ett utav de första akter som införde traditionella instrument som violin och flöjt i sin metal och sanna pionjärer inom genren. Med tio fullängdsalbum och otaliga räder utomlands i ryggen står nu bandet redo att blicka inåt landet!

CRUACHAN
Folkmetal från Dublin med anor från tidigt 90-tal och en utav grundarna till genren. Bandet har plockat sitt namn från den arkeologiska platsen Rathcroghan och inkorporerar effektivt keltisk mytologi och folkmusik för att sätta sin unika prägel på musiken.

EREB ALTOR
Gävelbandets vikingametal räds inte sina starka influenser till Bathory, och är en homage till till genren samtidigt som de i tvära kast anammar ljudlandskapet från black, death & doom. Med sitt sjätte album Ulfven, som släpptes tidigt 2017, har de släppt lös en best omhuldad av eleganta riff.

Cirkatider för kvällen
19.00 Dörrarna öppnas
19:50 Ereb Altor
21:15 Cruachan
22:35 Månegarm

Denna konsert är stående.

BILJETT I DÖRREN: 320 SEK

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar