Bathuska + Mortuus + Nazghor + Pestkraft

Eventet har redan varit
Svenska Mortuus, spanska Pestkraft och polska huvudbandet Batushka kommer till Nalen – en mörk högmässa med några av Europas mörkaste, svartaste och största band.

Ytterst få akter har gått från komplett anonymitet till att erövra fans världen över på så kort tid som musikfenomenet Bathushka – en framgångshistoria som enklast förklaras med hur väl de lyckas inkorporera samtliga beståndsdelar den traditionella black metal-publiken letar efter.

Vad gäller scenproduktion är det återigen ytterst få av dagens band som går lika långt som Bathushka. Bandets namn är taget från ryskans ”fader”, vilket i deras kontext syftar på prästerskapet och till fullo representerar vad de försöker åstadkomma live: iscensättandet av en ortodox ritual snarare än en vanlig scenshow. Det måste helt enkelt upplevas för att begripas!

Försommarens utlysta konsertdatum blir tillsammans med Mortuus, ett av sentida Sveriges mest relevanta black metal-band, spanska dödsdyrkarna i Pestkraft samt Uppsalas Nazghor.

Välkomna på högmässa.

CIRKATIDER FÖR KVÄLLEN
19:00 Dörrarna öppnas
19:40 Pestkraft
20:35 Nazghor
21:40 Mortuus
23:00 Batushka

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar