Engmans kapell

Louise Rosén

Eventet har redan varit
Engmans kapell återvänder till Nalen! Bandet har sedan 2014 gjort fyra utsålda spelningar hos oss på Nalen, för att under 2017 ta en paus för rekreation och skönhetsuppladdning. Men den 26 maj är det återigen dags att låta Hälsingevindarna svepa in över Stockholms innerstad då Engmans tar över Nalen tillsammans med support: Louise Rosén.

Allting började 1995 när Pär Engman och fiolspelaren Fredrik Lindh bildade en duo som hämtade inspiration i svensk och irländsk folk/visa-tradition. Snart engagerades Dedde Malmqvist på bas och därefter Urban Andersson på dragspel och Erik Gunnarsson på trummor.

2000 släpptes debutalbumet Pensionat Liljevahls i nära samarbete med Per Persson som fungerade som både producent och låtskrivare. Singeln Norrlands glimmande guld spelades flitigt på radion och hamnade även på Svensktoppen.

Engmans kapell har under årens lopp spelat till sig en stor skara fans, framförallt hemma i Hälsingland där de alltid drar fulla hus. Det handlar om energi och spelglädje när bandet står på scenen. Musiken har beskrivits som “hälsingsk folkrock” och det egna materialet blandas gärna live med en och annan irländsk favorit.

Biljett i dörren kostar 270 SEK

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar