Falakumbe

Eventet har redan varit
Med sin unika mix med cumbia som bas har Falakumbe blivit jämförda med storheter som Gogol Bordello och Chicio Trujillo. Den 5 oktober kommer de till Nalen klubb och firar releasen av nyligen utkomna albumet "Tropical Blast".

Från Andernas höga berg, Amazonas djupa djungel och Latinamerikas högljuda städer kommer Falakumbes explosiva ljud. Cumbia-reggae och Chicha-punk i en psykodelisk grytta av distade guitarrer, guiro och sång. Bandet startades 2013 och har sen dess rört sig mellan Sveriges och Tysklands undergroundscener. Falakumbes första EP “Puro Sonido Sinsinero Internacional” uppmärksamades i flera alternativa cumbia-sajter och har bland annat beskrivits som nära dess rötter innom Chicha- och Villera-rörelsen, men samtidigt spetsig och kontemporär.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

I samarbete med Selam.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar