Fried Rice Halloween

Eventet har redan varit
Fried Rice är ett asiatiskt nätverk som anordnat aktiviteter för sina medlemmar sedan 1999. När det nu närmar sig årets läskigaste period, så kör Fried Rice sin traditionella Halloweenfest, denna gång återigen på Nalen. Alla uppmuntras att komma uppklädda!

Fried Rice hade sin Nalen-premiär redan föra året, och med lite mer erfarenhet och mersmak på lokalens höga tak, stora dansgolv och grymma scen, kommer även detta tillfälle att bli maximerat.

Kvällens underhållning planerats fortfarande. Förutom tjejerna från EVL kommer det även bjudas på diverse framträdande. Mer info kommer, men klart är redan att Fried Rice resident-DJ Juan Andres är tillbaka denna fest och som alltid utlovas det fullt gung på dansgolvet- Tell us what you like, Juan will deliver!

Och just det, eftersom det är Halloween kommer alla som klär ut sig vara med i tävlingen för kvällens bästa outfit. Priset är 5000 SEK till valfri destination, i samarbete med Jade Travel.

Ett fåtal VIP-bord planeras in, kontakta Vincent för att förboka och för mer info.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar