General Knas & HOT THIS YEAR BAND

Eventet har redan varit
En av Sveriges tyngsta inom reggae- och dancehallgenren: General Knas från Svenska Akademien! Med nya albumet Reggaestrerad färkst i bagaget kommer General Knas till Nalen Klubb för en konsert och backas upp av Hot This Year Band

Förköpet är stängt men det går bra att köpa biljetter i dörren. Det kostar 250 sek.

Ivan “General Knas” Olausson Klatil slog igenom med hiphop/reggaegruppen Svenska Akademien och deras klassiska EP Snapphaneklanen 2001. Året därpå släppte de fullängsdebuten Om sakernas tillstånd och därefter var Svenska Akademien Sveriges största och flitigast turnérande reggaegrupp under 00-talet. Hittills har de släppt fem plattor.

När Svenska Akademien tog en paus blev det dags för Generalen att solodebutera med Äntligen Har Rika Människor Fått Det Bättre som kom 2006 och som sedan följdes upp av Charmörerna med vänner presenterar General Knas (2009), Kärlek & Revolt (2011), Folkets Röst (2014) samt EP:n Dancehall (2016).

I början av maj släppte General Knas sin femte platta Reggaestrerad som bjuder på tio låtar där General Knas mäktiga stämma bjuder upp till ännu mer kärlek och revolt i tyngsta patenterade reggae- och dancehallstil. Albumet följs upp med en turné och den 9 juni gästar General Knas och Hot This Year Band Stockholm och Nalen för en intim och fartfylld spelning du absolut inte får missa!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar