Glen Matlock

Adam Nilsson

Eventet har redan varit
Glen Matlock, originalbasist och låtskrivare i ett av världens mest inflytelserika band – Sex Pistols – kommer till Stockholm!

Enligt en myt fick Matlock lämna Sex Pistols för att han gillade The Beatles. Huruvida detta stämmer eller inte låter vi vara osagt, men efter Sex Pistols har Matlock fortsatt med musiken, både som soloartist och som kompmusiker, bland annat med band som The Rich Kids, The Philistines, Mott The Hoople och Iggy Pop.

När Matlock kommer till Nalen – beväpnad med en akustisk gitarr – är det med en repertoar som påminner om en välfylld skattkista, med musik från såväl Sex Pistols som Rich Kids och soloskivorna. En garanterat intim upplevelse och en unik chans att komma nära denna legend!

SUPPORT: ADAM NILSSON
Adam Nilsson är bland annat frontfigur och låtskrivare i band som Tysta Mari, Stilett, Passagerarnas Rockorkester samt Adam Nilsson & Insatsstyrkan. Nu har Nilsson blivit klar med sin första egna soloskiva, på vilken lyssnaren möter en blandning av desperata punklåtar och eftertänksamma anslag. Tillsammans med Stry Terrarie i producentrollen har Nilsson karvat fram 13 låtar med texterna i fokus – berättelser om att vara mitt i livet, latent missbrukare och man-med-gitarr. Det är ett album som vindlande rör sig ner i livets mörkaste sidor, bland annat med en hyllningslåt till Nilssons döda son där luften vibrerar mellan orden, men också med delar som sprider hopp.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar