Gregory Alan Isakov

+ Joe Purdy

Eventet har redan varit
Gregory Alan Isakov är folksångaren som levt stora delar av sitt liv på resande fot. Född i Sydafrika men uppvuxen i USA började Isakov turnera land och rike runt som 16-åring. Musiken andas både folk och indie och med låtar som Big Black Car och The Stable Song har Isakov snabbt blivit en världsangelägenhet. Den 24 november gör han ett efterlängtat turnéstopp på Nalen.

Född i Johannesburg, Sydafrika och nu med Colorado som hem har Gregory Alan Isakov varit på resande fot i princip hela sitt liv. Isakovs låtar berättar mästerligt historier om mil efter mil på vägen, vackra landskap och jakten efter att känna sig som hemma någonstans. Sångskapandet är unikt och djuplodande med tydliga influenser av storheter som Leonard Cohen och Bruce Springsteen. Texterna har gjort att Isakov bland annat beskrivits som ett ”lyrical genius”.

Efter flera framgångsrika soloalbum släppte Isakov senast albumet Gregory Alan Isakov With The Colorado Symphony där han samlat sina bästa låtar i nya tappningar gjorda tillsammans med The Colorado Symphony Orchestra.

Support: Joe Purdy

Tider
Dörrar öppnas klockan 20.00
ca 20.30 Joe Purdy
ca 21.20 Gregory Alan Isakov

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar