Home Free

Jeffrey East

Eventet har redan varit
Country-sensationen Home Free, kända för sina a capella-tolkningar av såväl moderna som äldre countryklassiker, kommer till Stockholm! Bandet beger sig ut på en turné i samband med släppet av deras senaste platta Timeless. På grund av stort biljettryck flyttar konserten från Nalen Klubb till Stora Salen.

Home Free har blivit ett stort namn både i och utanför USA. Med fler än 225 miljoner visningar på YouTube och över 300 000 konsertbesökare har femmannabandet verkligen gjort sig ett namn för sig själva. Deras fjärde studioalbum Timeless släpptes i slutet på förra året och tog sig direkt upp till en andraplats på amerikanska Billboardlistan för countryalbum. Föga överraskande kanske, eftersom samtliga av deras giv placerat sig i topp fem, men samtidigt också något väldigt unikt eftersom gruppen inte använder sig av några som helst instrument. Även om det finns en del a capella-band som nått stora framgånger är Home Free ett av de få inom country-genren, och deras repertoar består av både covers och egenskrivna låtar.

När då Home Free kommer till Nalen kan publiken förvänta sig såväl ny musik som klassiker, och allt från Maren Morris countryklassiker My Church till poplåtar som Shakiras Try Everything.
SUPPORT: JEFFREY EAST
Amerikanska artisten och låtskrivaren Jeffrey East, som blandat annat skrivit låtar till Rascal Flatts och Tim McGraw, följer med som förband. East kommer att bjuda på ett akustiskt soloset.

På grund av stort biljettryck flyttar konserten från Nalen Klubb till Stora Salen. Köpt biljett gäller.

TIDER FÖR KVÄLLEN
20:00 Dörrarna öppnas
ca kl 20:45 Jeffrey East
ca kl 22:00 Home Free

Ni som har köpt VIP-paket ska ha fått information i ett separat mejl gällande tider.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar