HONNE

Efter världssuccén med debutalbumet Warm on a Cold Night är den brittiska duon HONNE tillbaka och den 24 augusti släpps uppföljaren Love Me / Love Me Not. Lite mer än två månader senare – närmare bestämt 31 oktober – gör de en efterlängtad återkomst på svensk mark här på Nalen i Stockholm. Biljettsläpp fredag 4 maj klockan 10:00.

Den Londonbaserade duon HONNE, Andy Clutterback och James Hatcher, slog igenom stort när de släppte sitt debutalbum 2016; slutsålda spelningar i hemlandet, headlineslots på festivaler i Asien och resor världen över för samarbeten med andra artister följde snart släppet. Redan innan albumet hade de en mängd idéer till uppföljaren, och efter att ha gett sig ut på den resa plattan och den efterföljande succén innebar återvände de till studion i deras lägenhet i östra London för att jobba på uppföljaren – tillbaka där allt startade men med i en tillvaro som totalt förändrats.

HONNEs nya album Love Me / Love Me Not är en personlig samling spår där bandet valt att titta inåt, på sig själva och sina liv – om smekmånadskänslan av en ny förälskelse och kampen för att hålla ett långdistansförhållande vid liv, om rädslan att förlora någon … Med ett mer expansivt sound, som även plockar in influenser från hiphopstorheter som Pharrell, Dr. Dre och BadBadNotGood, och handplockade gästartister som Anna of the North och Tom Misch har HONNE överträffat sig själva. Onsdag den 31 oktober återvänder HONNE till Sverige för ett framträdande på anrika Nalen i Stockholm med sin tilldragande romantiska pop, något som säkerligen blir sista chansen att se dem i intim sättning.

BILJETTSLÄPP FREDAG 4 MAJ KLOCKAN 10.00

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar