Gycklargruppen Hyckel

Eventet har redan varit
Sveriges enda kvinnliga gycklargrupp Hyckel har uppmärksammats bland annat på Breaking News och SVT Nyheter Öst, vunnit Wisby Awards för bästa show och tagit medeltidsvärlden med storm. Nu är det äntligen dags för dem att erövra även nutiden i Stockholm!

Nu är förköpet stängt men det går bra att köpa biljett i dörren. Biljetten kostar 250 sek.

Gycklargruppen Hyckel är en feministisk humorgrupp som de senaste åren uppträtt på alltifrån medeltidsfestivaler till Blå Hallen till Me Too-manifestationer. De blandar skarp samhällssatir med humoristiska låtar, anatomilektioner, fågeldans och självupplevda pinsamheter. I samband med deras Spotify-release bjuder de på en helkväll här på Nalen, en helkväll med gästartister, punk, dansband och unik komik.

Hyckel består av Amy Alsegård, Cecilia Säverman och Yenny Marklund.

Kvällens gästband är inga mindre än dansbandet Hen-ingvarz och punkgruppen Sniglarna. Hen-ingvarz är Sveriges fetaste dansband bestående av sju mogna ladies som får allas dansbandshjärtan att dunka i minst 195 bpm. Med svängiga låtar om ensamhet, tvåsamhet, GT, katter, trosor och insemination kan ingen sitta still. Sniglarna levererar fantastisk, feministisk punk om känslor du aldrig skulle erkänna att du hade. Röjigaste aha-upplevelserna från musikaliska genier!

Från klockan 20.30 till 24.00 står Hyckel med gästartister för underhållningen. Därefter klubb, fest och dans med hemlig DJ.

Teckentolk: Thorbjörn Andersson kommer under kvällen teckna Hyckels sånger.

Vi öppnar 20:00 och om det finns biljetter kvar säljs i dörren för 250 SEK.
Åldersgräns 18 år (13 år i målsmans sällskap)

Denna konsert är stående. Det kommer att finnas ett begränsat antal barstolar runt om i lokalen.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar