INVSN

Eventet har redan varit
Få band har förvaltat det musikaliska arvet i Umeå så väl som just INVSN. Med bandmedlemmar från Refused, Masshysteri, Deportees och Tiger Forest Cat står bandet på en solid grund av västerbottnisk begåvning; spetsat av leadsång från både Sara Almgren, Christina Karlsson och Dennis Lyxzén.

Lika delar frustration och förtröstan skildrad genom melodisk postpunk; INVSN är bandet som leder oss genom politiska världsfiaskon, men aldrig utan att överge hoppet om en ljusare horisont. I februari släpptes det nya albumet ‘The Beautiful Stories’ och med förstasingeln ‘Immer Zu’ som flaggskepp gav INVSN en fingervisning om ett nytt sound. Visst känner gamla fans igen sig i de självklara popslingorna, men framförallt hörs en mörkare och ibland nästan industriell sida. Med en ny musikalisk bredd, men samtidigt mer sylvasst än någonsin förut, ger sig INVSN ut på efterlängtade turnéer under 2018 som stannar i Stockholm och på Nalen Klubb den 12 december. Biljetter släppta!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

I samarbete med Luger

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar