Jake Bugg

Jake Buggs musik andas dåtid – i en modern värld. Den brittiska sångaren, gitarristen och singer-songwritern släppte sitt självbetitlade debutalbum 2012, redan vid 18 års ålder. Efter det har karriären fortsatt uppåt och nu är han aktuell med sitt fjärde album Hearts That Strain. Den 25 januari återvänder succéartisten till Sverige med sin Solo Acoustic Tour.

Med en unik talang och obotlig charm, tillsammans med influenser som The Beatles, Don McLean, Jimi Hendrix och Johnny Cash är det inte konstigt att Jake Bugg har fått fans i alla åldrar världen över. Låtar som Lightning Bolt, Two Fingers, Simple As This och senaste singeln How Soon The Dawn har samlat ihop miljontals streams och views, och trampat upp en stig för Jake Bugg i musikvärlden som tidigare inte vandrats av någon.

Album nummer fyra är nu här – där Bugg har återvänt till sina musikaliska rötter. Det är souligt, det är country och det är väldigt mycket Jake Bugg. Som den vackra duetten Waiting med Noah Cyrus, till exempel, som dessutom redan lyfts fram som en av höstens finaste låtar.

Med två svenska livesuccéer i resväskan (Münchenbryggeriet 2013 och Berns 2016) landar Jake Bugg i Stockholm igen för en intim solokonsert hos oss på Nalen.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar