Jake Bugg

Georgie

Eventet har redan varit
Jake Buggs musik andas dåtid – i en modern värld. Den brittiska sångaren, gitarristen och singer-songwritern släppte sitt självbetitlade debutalbum 2012, redan vid 18 års ålder. Efter det har karriären fortsatt uppåt och nu är han aktuell med sitt fjärde album Hearts That Strain. Den 25 januari återvänder succéartisten till Sverige med sin Solo Acoustic Tour.

Med en unik talang och obotlig charm, tillsammans med influenser som The Beatles, Don McLean, Jimi Hendrix och Johnny Cash är det inte konstigt att Jake Bugg har fått fans i alla åldrar världen över. Låtar som Lightning Bolt, Two Fingers, Simple As This och senaste singeln How Soon The Dawn har samlat ihop miljontals streams och views, och trampat upp en stig för Jake Bugg i musikvärlden som tidigare inte vandrats av någon.

Album nummer fyra är nu här – där Bugg har återvänt till sina musikaliska rötter. Det är souligt, det är country och det är väldigt mycket Jake Bugg. Som den vackra duetten Waiting med Noah Cyrus, till exempel, som dessutom redan lyfts fram som en av höstens finaste låtar.

Med två svenska livesuccéer i resväskan (Münchenbryggeriet 2013 och Berns 2016) landar Jake Bugg i Stockholm igen för en intim solokonsert hos oss på Nalen.

SUPPORT: GEORGIE

Hennes debutsingel Company of thieves hamnade på flera svenska journalister, recensenters och krönikörers årsbästa-listor – men det var aldrig självklart för Georgie att syssla med musik. Tvärtom var hon en lovande fotbollsspelare tills hennes farbrors skivsamling fick henne att – på tok för ung, bör sägas – ta sig in på pubar och barer hemma i Storbritannien för att uppträda på open mic-kvällar. Det var där hon blev upptäckt av Jake Bugg och sedan dess har de två turnerar tillsammans, samtidigt som Georgie spelat in sin musik. Det som gör henne unik är en något udda blandning av soul och pop – en trubadurvariant av Amy Winehouse, med inslag av Adele och svenska LÉON.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar