Joshua Hyslop

Vancouver-baserade singer-songwritern Joshua Hyslop har sedan debuten över 250 konserter och 91 miljoner streams på sin meritlista. Hyslops säregna förmåga att skapa förtrollande låtstycken och folkskatter har också gett honom en stor fanbase samt lovord från några av musikbranschens största, och när han nu är aktuell med ett nytt album kommer kanadensaren till Stockholm och Nalen för en konsert den 23 september. Biljetter släppta!

Fullängdsdebuten Where the Mountain Meets the Valley släpptes 2012 (efter ett oerhört omtyckt och hyllat EP-släpp året innan) och därefter påbörjade Hyslop ett intensivt turnerande. Under tiden skrev han färdigt album nummer två, som kom 2016. Samma år gjorde Hyslop, tillsammans med duon Twin Bandit, en cover på tyska Milky Chance monsterhit Stolen Dance, som även den blev en succé.

Nu, två år senare, har ytterligare ett album fått se dagens ljus. Nya skivan Echos har beskrivits som ett av Hyslops starkaste släpp, och precis som tidigare jämförs han med artister som Iron & Wine, William Fitzsimmons och Glen Hansard.

Den 23 september kommer Joshua Hyslop till Nalen Klubb – biljetter släppta!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar