Jumper

Eventet har redan varit
Popgruppen Jumper, ett av Sveriges mest framgångsrika band, är tillbaka! Med ny musik i bagaget – och fler nyheter på gång – kommer de till Nalen för en exklusiv Stockholmskonsert.

Den värmländska kvintetten Jumper, med rötter i lokala punkband, slog igenom 1996 och fick på kort tid stora framgångar med hitlåtar som När Hela Världen Står Utanför och Tapetklister. Kort sagt: de blev snabbt ett av Sveriges just då största band. Debutalbumet följdes upp med stora turnéer och ytterligare två album, och framgångarna bara fortsatte.

Jumper vann Rockbjörnen 1996 för Årets svenska grupp och debutskivan röstades fram till Årets bästa popalbum av Musikjournalens lyssnare i Sveriges Radio. Efter en avslutande turné hösten 2000 gick bandmedlemmarna skilda vägar men förblev goda vänner.

2018 är de åter igen aktuella med ny musik och glädjande nog spelningar över hela Sverige, inklusive här på Nalen i Stockholm (en stad de inte spelat i på 20 år). Nya singeln Från Svart Till Vitt släpptes den 2 februari.

Biljett i dörren kostar 315sek

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

EXTRAÖPPET I NALEN RESTAURANG!

I samband med Jumper-konserten öppnar vi upp Nalen Restaurang. Från klockan 16.00 står våra kockar redo med vår fulla à la carte-meny. Boka bord via hemsidan eller ring oss på 08-505 292 01.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar