Luke Elliot

Eventet har redan varit
New Jersey-födde Luke Elliot har förfört publik efter publik på utsålda spelställen världen över sedan han släppte sitt kritikerrosade debutalbum ”Dressed for the Occasion”. Med ett mörker och ett musikaliskt historieberättande som för tankarna till Nick Cave, Leonard Cohen och Tom Waits, blandat med en enastående energi och magnetism i sitt framförande är Luke Elliot det mest intressanta som går att se på en scen just nu. Efter en klubbspelning och två festivalspelningar på svensk mark gör Luke Elliot i höst sin första Sverige-turné. Biljetter släppta!

Det senaste året har Luke Elliot jobbat med sitt kommande album, som släpps i början av 2019. I väntan på fullängdaren släpptes i våras en första singel: ”I Love You (All The Way)”.

Debutalbumet producerades av John Agnello (Kurt Vile, Sonic Youth, Dinosaur Jr) och när det släpptes utnämnde Tidal honom till ”one of the world’s five best new artists”. Luke Elliot har också samarbetat mycket med Larry Mullins från Iggy & The Stooges och Nick Cave & The Bad Seeds, som även hoppar in som livemusiker när tid finns.

När Luke Elliot med band spelade på Obaren i Stockholm i början av sommaren skrev Aftonbladets Per Bjurman att det var ”en show som folk i framtiden ljuger om att de såg”, och samtliga på plats var överens om att de hade bevittnat något unikt. Med största sannolikhet kommer det inte gå att se honom på en sådan liten scen, än mindre gratis, i framtiden. Dagens Nyheters recensent Nils Hansson gav spelningen betyg 4 av 5 och övriga journalister på plats var lyriska.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar