Misery Loves Co

Eventet har redan varit
Efter succén på Sweden Rock - Misery Loves Co till Stockholm i höst

I somras gjorde de stor succé i Blekinge. Nu är det klart att Uppsalas industripionjärer kommer till Nalen Klubb den 10 november.

Senast Misery Loves Co bjöd in sina ”Friends of Misery” till en spelning i Stockholm var 2016. Klassiker som ”My Mind Still Speaks” och ”Your Vision Was Never Mine To Share” varvades med nya låtar som ”Would You?” och ”Suburban Breakdown” och gruppen visade sig vara minst lika energisk och relevant i dag som under 1990-talet.
Och nu är det äntligen dags igen!
Rapporterna från årets Sweden Rock Festival skvallrar om ett band som aldrig låtit bättre och som lyckats skruva upp intensiteten ytterligare ett snäpp.

Misery Loves Co bildades i Uppsala och var ett av de internationellt mest omtalade svenska metalbanden under 1990-talet. Den självbetitlade debuten (1994) utnämndes till en av de bästa skivor som någonsin gjorts av engelska Kerrang, uppföljaren ”Not Like Them” (1997) belönades med en Grammis och tredje släppet ”Your Vision Was Never Mine To Share” (2000) fick högsta betyg i bland annat Expressen. Efter det tredje albumet gick medlemmarna skilda vägar men återförenades 2016. Sedan dess har MiseryLoves Co både gett ut ny musik och spelat i både Europa och USA.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar