Nahko & Trevor Hall

Eventet har redan varit
För första gången ska hajpade artisten Nahko, som länge var frontman för indiemusikskollektivet Medicine for the People, bege sig ut på en akustisk soloturné tillsammans med singer-songwritern och tillika vännen Trevor Hall. Under vårturnén besöker de ett fåtal städer i Europa under våren, med ett Sverigeexklusivt stopp på Nalen den 25 april, för en gemensam konsert.

Turnén kommer efter succén i samband med Nahkos debut-soloalbum My Name is Bear som släpptes förra året, och som kan ses som en allegori över hans liv och uppväxt. Skivan hyllades, mycket tack vare den starka personliga prägeln och intima känslan, men också för Nahkos underbara gitarr- och pianospel. Hans musik är dock svår att beskriva: någonstans i gränslandet mellan folk, rock, indie och stundvis hip hop – men så har han också rötter från Filipinerna, Puerto Rico och USA:s ursprungsbefolkning.

Trevor Hall:s musik är även den en blandning. Tänk indie, roots och folk, med en tydlig inspiration från Indien, och kort sagt ofta det perfekta sommar-soundtracket. Hans senaste album The Fruitful Darkness finansierades via en croudfunding-kampanj som blev den största musikkampanjen på Kickstarter under 2017. Skivan, som ännu inte är helt klar, släpps i delar – eller installationer – på särskilda datum och längre fram i år kommer en deluxe-version av albumet.

Tillsammans kommer de båda vännerna till Nalen för en akustisk konsert den 25 april som kommer att bli lika delar intim som magisk.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar