Niclas Frisks Atomic Wings

Eventet har redan varit
– Likt Marie Curie som vid upptäckten av radium i Paris 1898 satt jag 1992 på nätterna i studion i Koppom och fascinerades av den i mörkret nästan självlysande energin som fanns på mastertejperna vi just spelat in med Atomic Swing. Vad var det vi hade gjort? Var det en evig mental energikälla? Var det farligt?

Vet ej men 2018 inser jag att energin i grundämnet Atomic verkar lysa i mörkret fortfarande trots att bandmedlemmar/labbmedarbetare har spridits för vinden under årens lopp.

Andra grundämnen och kombinationer har utvecklats under åren här i labbet men det med den långsammaste halveringstiden verkar utan tvekan vara Atomic. Den verkar fortfarande överglänsa allt 26 år senare. Med en omstrukturering i molekyluppbyggnaden 2018 hoppas jag uppnå en mer effektiv och mer hanterbar explosionseffekt.

Vad betyder detta då rent konkret?

Jag kommer sätta ihop ett liveband och göra Atomic-låtar men även ett och annat russin ur andra skivor jag gjort sen dess.

Ser mycket fram emot detta under namnet: Niclas Frisk’s Atomic Wings

Atomic Swing hade under 1990-talet flera hitlåtar på listorna, bland annat låtarna “Stone Me Into the Groove” och “Smile”. Frontpersonen Niclas Frisk har också en lång musikkarriär bakom sig, bland annat som producent och låtskrivare men även som medlem i band som Perssons Pack och Atomic Swing samt som soloartist.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar