Noah Kahan

Efter att ha uppträtt för ett fullsmockat Obaren landar stjärnskottet Noah Kahan snart i Sverige igen. Tisdag 6 november kommer han till Nalen Klubb för en intim konsert.

Amerikanen släppte nyligen sin efterlängtade debut-EP Hurt Somebody. Titelspåret (feat. Julia Michaels) är en superhit med över 34 miljoner streams på Spotify och tillsammans med låtar som Young Blood (17 miljoner streams) och Sink (10 miljoner streams) är Noah Kahan helt klart en av de hetaste artisterna just nu.

Men vem är egentligen Noah Kahan? Kahan är en blott 20 år gammal singer-songwriter från amerikanska småstaden Strafford i Vermont med en befolkning på endast 1000 personer. Med åren och under uppväxten upplevde Kahan en krock med sina jämnåriga kompisar vilket har lett till ett stort utanförskap; medan vännerna tänkte på sina karriärer kände att han stod still, vilket ledde till att han hamnade i en depression. Han skrev då låten Young Blood som en påminnelse att våga tro på sig själv. Grammyvinnande producenten Joel Little hörde hans musik på Soundcloud och inom kort var han signad till amerikanska skivbolaget Republic Records. Trots bara en debut-EP (och ytterligare några singelsläpp) är succén given och vi är extremt glada över att få välkomna Noah Kahan till oss på Nalen den 6 november.

BILJETTSLÄPP FREDAG 29 JULI KLOCKAN 10.00

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar