Noah Slee

Eventet har redan varit
Nyazeeländska Noah Slee kombinerar traditionell soul, en rad samtida influenser och en stor dos påhittighet helt sömlöst. Resultatet blir något alldeles eget, ett unikt musikaliskt universum där hans särpräglade röst tillåts stå i centrum.

Debutmixtapet Otherland släpptes under förra året till strålande kritik, och sedan dess har Slee blivit omtalad för sina fantastiska liveframträdanden – alla som såg honom på Stockholm Soul i våras vet vad vi pratar om. Nu kan vi meddela att Noah Slee återvänder till Sverige för en spelning på Nalen Klubb 28 oktober. Biljetterna är släppta!

Noah Slee växte upp i ett tonganesiskt hushåll i Auckland, men är numera bosatt i den tyska huvudstaden Berlin. Otherland är inspirerad av Slees tonganska bakgrund, och behandlar ämnen som identitet, religion och sexualitet. Släppet gästas av välrenommerade namn som Jordan Rakei och Georgia Anne Muldrow, och håller högsta kvalitet rakt igenom. Missa inte det här på Nalen Klubb i höst!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar