Pokey LaFarge

Eventet har redan varit
Pokey LaFarge är den amerikanske musikern, låtskrivaren, bandledaren och underhållaren som under det senaste decenniet har fått musikälskare världen över att gå i spinn över hans kreativa mix av tidig jazz, ragtime, country, blues och swing. Nu är det äntligen dags för honom att komma till Stockholm för en unik soloshow.

Som barn inspirerades Pokey mycket av sin farfar och morfar. Av den ena fick han en gitarr samt en mandolin, av den andra fick han ett brinnande historieintresse. Den kombinationen gjorde att Pokey LaFarge tidigt började gräva djupt i den amerikanska musikmyllan. Därifrån har hans särpräglade hyllning till den amerikanska musikens rötter vuxit fram och ända sedan det egenutgivna debutalbumet från 2006 har fanskaran stadigt vuxit. Men Pokey håller inte med om att det handlar om nostalgi:

“It’s not retro music. It’s American music that never died.”

Inför 2013-års självbetitlade album signades Pokey LaFarge till Jack Whites skivbolag Third Man Records. Något som gav en ordentlig knuff. Via förbandsturné åt White, soundtracket till både ”Boardwalk Empire” och ”The Lone Ranger” samt uppträdande hos David Letterman upptäckte allt fler Pokey LaFarge.

Förra året släpptes albumet ”Manic Revelations”, som hyllades av bland andra Uncut och Los Angeles Times.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar