Public Service Broadcasting

Drygt ett år efter den på långt förhand slutsålda konserten med Public Service Broadcasting kommer den brittiska trion tillbaka till Nalen.

Genom att kombinera musik, tal och starka visuella effekter har Londonbaserade Public Service Broadcasting skapat en stabil fanbase runt om i världen. Debuten skedde 2010 med en oerhört uppmärksammad EP. Bandet hyllades redan då för sina samplingar av informations- och propagandafilmer, och för vad de själva menar är ett försök att lära ut historiens lärdomar genom framtidens musik. Tre år senare kom det första albumet och 2015 kom en uppföljare.

Efter två års frånvaro kom bandet tillbaka med senaste plattan Every Valley; som tidigare är det ett konceptalbum där gitarrer distas, tal samplas, jazztrummor möter banjo och indie möter electronica. Det nya albumets fokus ligger på avindustrialiseringen, västvärldens övergivna och försummade industrisamhällen, med extra fokus på kolgruvorna i Wales. Och att uppleva albumet live är något alldeles extra, garanterat.

BILJETTSLÄPP ONSDAG 11 JULI KL. 10.00 VIA NALEN.COM

Denna konsert är stående.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar