Ronja Lindeberg Releasekonsert

Dead fox dancin

Eventet har redan varit
Ronja Lindberg är en 16-årig tjej från Karlshamn som bara älskar musik och att få sjunga. Hon vill med sin musik bevisa att man kan allt man vill – trots att man har motgångar i livet. I augusti kommer hon till Nalen Klubb för en releasefest av sin nya EP 4dreams

Såhär berättar Ronja själv om hennes relation till musiken:
“Mitt intresse för musiken började redan som liten. Jag fick upp ögonen för musiken som yrke när jag tävlade första gången som 13-åring. Sedan har jag tagit mer initiativ för att bygga vägen framåt till mitt mål som är att kunna stå på de största scenerna och visa publiken vad musiken betyder för mig. Även att kunna sprida glädje och i slutändan kunde skicka vidare mina kunskaper och upplevelser till andra som också brinner för musiken.”

När Ronja i 2017 upptäcktes av den cp-skadade producenten Anders från Uppsala uppstod verkligen magi, och Ronjas första singel, som fick namnet Born again, släpptes. Nu är det dags för dem att tillsammans släppa Ronjas första EP 4dreams!. Anders texter handlar bland annat om hur motarbetad han blivit genom åren som cp-producent i rullstol, och med hjälp av Ronjas fantastiska röst de båda nu chansen att visa hur fel folk har haft.

SUPPORT: DEAD FOX DANCIN’
Poprockbandet Dead Fox Dancin’ bildades i februari 2017 i Uppsala. Medlemmarna Daniel, Josua, Andreas och Linnea har spelat ihop i olika konstellationer de senaste tio åren, och drivs av glädjen i att skapa musik tillsammans. Det lyser igenom i bandets rytmiska, glada och moderna poprock som hämtar inspiration från artister som Taylor Swift, Fall Out Boy och Paramore.

Sedan den första singeln släpptes i december 2017 har fokus legat på livespelningar på scener i Uppsala och Stockholm. DFD:s hjärtan klappar för scenen, där de känner sig som mest hemma; deras energiska framträdanden har beskrivits ”som ett söderhavsparty” och lämnar ingen stillastående.

Denna konsert är från 13 år.

Passa på att köpa biljett via vår hemsida innan konserten.
Biljett i dörren kostar 200 SEK

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar