Seu Jorge

Eventet har redan varit

Life Aquatic a Tribute to David Bowie


I samarbete med Selam presenterar vi en av Brasiliens allra största stjärnor, singer/songwritern Seu Jorge! Jorge har gjort sig känd genom såväl film som musik.

Utöver sin karriär som skådespelare har Seu Jorge gett ut en mängd hyllade album under åren. Men mest känd utanför Brasilien är han kanske för sina egensinniga tolkningar av några av David Bowies allra största låtar. Utrustad enbart med akustisk gitarr gjuter Seu Jorge nytt liv i låtarna, vilka han framför på portugisiska. Tolkningarna har även hyllats av den nu bortgångne David Bowie själv, som menade att Seu Jorge fick lyssnaren att upptäcka en ny nivå av skönhet i musiken.

Seu Jorges portugisiska versioner utgjorde även soundtracket till Wes Andersons film The Life Aquatic with Steve Zissou, i vilken Seu Jorge spelade rollen som den musicerande seglaren Pelé dos Santos. När Seu Jorge kommer till Nalen för en unik och efterlängtad spelning kommer han ensam på scen framförallt att framföra sina tolkningar av David Bowie.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar