Sing for peace

Eventet har redan varit
Måndagen den 30 april intas Nalen av Sing for Peace. Kom och ta del av musik från Afrikas horn med artisterna Hind El Taher, Abrar Osman, Ali Dhaanto och DJ Dalion. Med musik från rika musikkulturer som historiskt har bundit regionen samman få vi chansen att ta del av just detta under en helkväll med ett fantastiskt syfte.

Biljett i dörren 270sek
Ticket at the door is 270 sek

Ali Dhaanto
Ali Dhantoo är en av Somalias största artister och satte ”Dhaanto” musiken på kartan med sin mix utav den ursprungliga folkmusiken och dansen med beatet hämtat från popmusik och reggae. Ingen kan stå still när han kliver upp på scenen med sitt svängiga band!

Hind El Taher
Hind El Taher har gjort sig ett stort namn med sin unika mix av traditionell sudanesiska musik, reggae, latin och pop. Hind har turnerat i länder som Kanada, USA och Australien och var även del av det framgångsrika “Nile project” där hon representerade Sudan.

Abrar Osman
Agrar Osman är välkänd och omtyckt eritreansk artist, som började sjunga i Eritrea sedan mitten av 70-talet. Trots att Abrar lever i Europa och Tyskland, så reser han till olika länder och kontinenter, där eritreanerna befinner sig för att vårda den relation som han skapade med sina fans genom åren. Det som utmärker Abrar från många andra är att han sjunger på flera olika eritreanska språk.

DJ Dalion är en av Stockholms mest ansedda dj:s när det kommer till etiopisk och eritreansk musik och har tidigare värmt upp för storheter som Aster Aweke, Teddy Afro och Alpha Blondy.

Sing For Peace anordnas i samarbete mellan Selam och Nalen samt Nätverket för fred på Afrikas horn och är en del av projektet “All Stars Sverige”, med stöd av Postkodstiftelsen.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar