Staffan Hellstrand

Eventet har redan varit
Staffan Hellstrand har för alltid en given plats i den svenska pop- och rockhistorien. Med en snart 30 år lång musikkarriär bakom sig har denna egensinniga svenska artist en bred repertoar att välja på, och i slutet på april släpper han sitt sextonde album Svaret på allt.

Svaret På Allt är ett album byggt på Staffans osvikliga melodikänsla och hans helt egna fåra av rocklyrik. Med inspiration av samtida pop- och rockmusik visar det också upp en ny sida av en artist som aldrig stannar. Och gärna återuppfinner sig själv. Under två år har han skrivit och spelat in allting själv i sin egen studio på Söder i Stockholm. Resultatet är ett album där han bara tar hjälp av några få utvalda gäster, som till exempel Jon Rekdal på trumpet, Lisa Långbacka på dragspel och Cajsa Siik, sång.

Förutom solokarriären har Staffan Hellstrand skrivit låtar till och tillsammans med en mängd artister – från Lasse Winnerbäck och Olle Ljungström via Latin Kings och The Nomads till Lena Nyman, Bodil Malmsten, Lisa Nilsson, Sven-Ingvars, Uno Svenningsson och många fler – till och med det svenska fotbollslandslaget.

Hellstrands musik har även resulterat i grammisar, rockbjörnar och odödliga svenska klassiker som Fanfar, Lilla Fågel Blå och Fiskarna I Haven, som han skrev åt Idde Schultz.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar