Stjärnenätter – Karlsson & Hederos

Eventet har redan varit
Glitter, glöd, frost och värme! Sofia Karlsson och Martin Hederos ger sig återigen ut på vägarna 2018 med en ny stor julturné – Stjärnenätter – sånger om julen – som kommer till Nalen den 19 december.

Julen 2015 släppte Sofia Karlsson och Martin Hederos albumet Stjärnenätter (Sånger om julen) och åkte på julturné tillsammans. 2016 följde de upp med singeln Vinterlång och en ny omfattande turné. Både albumet, singeln och de två turnéerna har mötts av en strid ström av erkännanden från både publik och kritiker. Glitter, glöd, frost och värme – varhelst Sofia Karlsson och Martin Hederos än klivit in för att framföra sin julkonsert har de levererat en genuin känsla av julefrid som sträckt sig långt bortom pepparkakor och halmbockar.

Sofia Karlsson har med sin unika röst och egensinniga musik turnerat Sverige runt sedan 2005, då hon fick sitt genombrott med albumet Svarta Ballader. Albumet sålde 100 000 exemplar. Sofia Karlsson har sedan dess mottagit fyra Grammis, ett flertal andra priser och genomfört otaliga hyllade liveframträdanden.

Martin Hederos är en av Sveriges mest erkända låtskrivare och musiker och var bland annat med och grundade The Soundtrack of Our Lives. Han har samarbetat och gjort musik med ett flertal svenska musiker och turnerat även med Weeping Willows, Johnossi och Ane Brun. Just nu spelar Martin Hederos i bandet Tonbruket.

BILJETTSLÄPP FREDAG 4 MAJ KLOCKAN 9.00

Denna konsert är sittande med onumrerade platser.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar