Straight No Chaser

Eventet har redan varit
Amerikanska a cappella-fenomenet Straight No Chaser återvänder till Sverige! För tre år sedan gjorde de succé på Maximteatern i Stockholm och nu är det klart att supergruppen från andra sidan Atlanten äntligen återvänder till Sverige. Måndag den 17 september tar Straight No Chaser sin tredje Europaturné 'Live in Concert' till Nalen i Stockholm.

Straight No Chaser är något så ovanligt som en a cappella-grupp med en helt enorm fanbase. Kanske för att de är så långt ifrån den klassiskt präktiga och något studentikosa bilden man får när man hör begreppet manlig a cappella-grupp. Istället är de tio fantastiska röster som tillsammans skapar häpnadsväckande musik och som med inslag av självdistans och humor berör alla i deras väg. Kort sagt: något utöver det vanliga.

De har genom åren gästats på skiva av tinga namn såsom Jason Mraz, Phil Collins, Dolly Parton och de har gjort en hel drös hyllade TV-framträdanden som bidragit till denna succé. De har också släppt ett gäng skivor och turnerat världen över. Sist de besökte Sverige var 2016, och nu är det äntligen dags igen. Förbered dig på en glädjefylld show där du kommer få höra både nya och äldre låtar, och såväl skratta som gråta.

Biljetter i dörren kostar 380sek

Denna konsert är sittande med onumrerade platser.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar