Texas – INSTÄLLT

Kvasir

Eventet har redan varit
Tyvärr måste vi meddela att Texas tvingas ställa in resten av sin turné. När bandet i helgen anlände till danska Esbjerg för ett stopp på turnén blev sångerskan Sharleen Spiteri sjuk – och efter att ha undersökts av läkare ställdes konserten in. Vi är så klart väldigt ledsna för detta och hoppas på ett snabbt tillfrisknande för Sharleen Spiteri. Nytt datum för konsert: 25 september.

Det blir alltså en ny konsert med Texas tisdag den 25 september. Läs mer och köp biljett till den konserten HÄR.

Du som redan har en biljett till Texas kan välja mellan att gå på det nya datumet eller återlösa din biljett. OBS! Om du väljer att återlösa din biljett måste du göra detta före den 29 juni. Vänd dig dit där du först köpte din biljett (Tickster eller lokal återförsäljare) för hjälp med återlösen.

Debutskivan Southside kom redan 1989, och debutsingel I don’t want a lover blev genast en internationell hit med topplaceringar i Storbritannien och Europa. Därefter kom ytterligare två kritikerrosade album, och när sedan album nummer fyra kom 1997 var succén total och skivan White on blonde, bland annat innehållandes låten Say what you want, har idag sålt platina sex gånger om. Efter ytterligare ett skivsläpp under 2005 valde bandet att ta en paus. De fortsatte dock att arbeta tillsammans och helt plötsligt hade de material – och lust – till en helt ny platta.

Den nya skivan Jump on board är full av fantastiska låtar, och med inspiration av allt från disco till brittisk pop á la Bee-Gees är det föga överraskande att skivan tagit emot oerhört positiv kritik världen över. Precis som Hymns recensent uttrycker sig: ”så skönt att för omväxlings skull lyssna på popmusik som känns genuin, där bandmedlemmarna själva skrivit låtarna, utan hjälp av någon demonproducent, och spelar riktiga instrument och inte bara använder ett datorprogram.”

Texas själva menar att skivan, som är producerad av dem själva och inspelad hemma i Glasgow, är hundraprocent en inom bandet gemensam skapelse. Influenserna är många och skivan rör sig mellan allt från drömsk elektronisk Lana del Rey-pop till dansat popgospel.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar