The Black Queen

Tennis System & Kanga

Eventet har redan varit
Amerikanska supergruppen The Black Queen kommer äntligen till Sverige! Kända för sin säregna elektroniska musik (som enklast beskrivs lite som en elektronisk blandning av synth och pop), och med en hajpad debutskiva i bagaget, beger sig nu bandet ut på en turné som stannar på Nalen den första november.

Supergruppen The Black Queen bildades officiellt 2015 av Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), Joshua Eustis (Telefon Tel Aviv, Sons of Magdalene och Nine Inch Nails), samt Steven Alexander (tidigare tekniker för The Dillinger Escape Plan, Nine Inch Nails, och Kesha). Planerna på ett nytt musikprojekt hade dock pågått länge, men när bandet till slut släppte sitt debutalbum Fever Daydream stod det klart att The Black Queen var mer än bara ett sidoprojekt. Skivan beskrevs som ett av det årets bästa album (2016) och när bandet lät trycka ett gäng nya LP:s i en exklusiv upplaga gick The Black Queen definitivt över till något storslaget då skivorna blev genast heta samlarobjekt.

Nu är det dags för power-pop-synth-trion att ta sig över Atlanten och komma till Sverige för första gången. Den första november intar The Black Queen Nalen Klubb.

SUPPORT: TENNIS SYSTEM & KANGA
De båda Los Angeles-baserade musikprojekten – Tennis System en trio och Kanga ett soloprojekt – följer med The Black Queen på sin turné.

TIDER
19.00 Insläpp Nalen Klubb (ingång via David Bagares gata)
ca 19.30 Kanga
ca 20.15 Tennis System
ca 21.15 The Black Queen

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar