The Primitives (UK)

+ Mother Mink & LULA

Eventet har redan varit
Porter & Thorells Syndrom AB & Kulturaktiebolaget presenterar: The Primitives (UK) + support! Med sångerskan Tracy Tracy i fronten kommer The Primitives till Sverige för en handfull spelningar i början av oktober.

Bandet debuterade med kritikerrosade skivan “Lovely” 1988 och megahit-singeln “Crash”. Med inspiration från såväl The Byrds som The Ramones och 60-talets “girl groups” bjuder The Primitives på catchy indie-pop-punk-låtar runt 2 minuters-strecket.

Bandet splittrades 1992 men återförenades 2009 och har sedan dess släppt ett par EP:s och fullängdare varav “Spin – O – Rama” från 2014 av många räknas som den alternativa uppföljaren till debuten. Den 6 oktober kommer de till Nalen Klubb.

SUPPORT: MOTHER MINK & LULA
Mother Mink är ett band med rötter i Västmanland. Bandet spelar avantgardepop med inslag av pop, punk och elektronisk musik. Soundet är unikt då bland annat basen utgörs av en barytonsaxofon inkopplad till en basförstärkare. Mother Mink är signade på Sony music Sweden och har under våren varit på Tysklandsturné samt släppt sin senaste singel “Plastic ghost”. Trots bandets lekfulla och färgglada uttryck surrar det alltid ett allvar i deras musik. Låtarna handlar bland annat om miljöproblem, det urspårade konsumtionssamhället och djup innerlig kvävande längtan. Allt detta toppat med genuin och ibland hysterisk glädje.

LULA har släppt ett antal singlar och turnerat med bland annat VURRO och Richie Ramone. Med sig till supportgiget på Nalen har de en rykande färsk singel i bagaget.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar