Thunderpussy

+ Six feet deeper

Eventet har redan varit
Tänk dig att fyra visa, vilda och envisa kvinnor fick såväl varsitt instrument som Tors åskhammare Mjölner i sina händer. Tänk dig också att dessa fyra kvinnor ger blanka tusan i regler och stereotyper. Ungefär där har du Thunderpussy. Nu kommer de till Stockholm för första gången.

Thunderpussy började spela ihop 2013 och består av Molly Sides (sång), Whitney Petty (gitarr), Leah Julius (bas) och Ruby Dunphy (trummor). Exakt vad som händer när bandet spelar tillsammans är det ingen som vet, och heller ingen som förklara, men att det är något exceptionellt råder det ingen tvekan om. Trots att bandet just släppt sin självbetitlade debutskiva har de redan hyllats flerfaldigt för sina intensiva liveframträdanden, och bland den stora skaran fans finns bland annat Pearl Jams grundare och gitarrist Mike McCready. McCready har, liksom musikmagasinet Rolling Stone, beskrivit Thunderpussy som sitt nya favoritband, och även om Thunderpussy har ett sound som kan dra tankarna till Hole och Spinnerette gör de också något helt eget – både live och inspelat.

När nu den högst efterlängtade fullängdsdebuten är här korsar Seattlebandet Atlanten för ett antal gig i Europa. Den 7 september stannar de på Nalen och det blir garanterat ett mäktigt liveframträdande med en kraftfull kvartett. Rock ’n’ roll!

SUPPORT: SIX FEET DEEPER

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar