TOOTS AND THE MAYTALS

Eventet har redan varit
”The Godfather of SKA and Reggae” kommer till Stockholm för en konsert på Nalen! Fredagen den 21 september blir det legendariskt på scen och med världshits som "54-46 That´s My Number", "Country Roads" och "Pressure Drop" kan vi garantera att det blir en legendarisk spelning!

Då denna konsert är utsåld kommer det inte att säljas några biljetter i dörren.

Gruppen från Kingston, Jamaica, bildades i början av 60-talet och sägs vara några av grundarna till reggae-musiken och är väldigt populära världen över. I låten Do The Reggay såg de till att ordet ”reggae” användes för första gången i musikhistorien. 

Frontfiguren Toots Hibbert’s souliga röst och stil har blivit jämförd med Otis Redding, och gjort att han blivit utnämnd till en av världens 100 bästa sångare av tidningen Rolling Stone. 

I över 50 år har de med sin blandning av ska, reggae och rock banat väg och inspirerat många av efterföljande generationer av band och musiker. Med andra ord: en konsert med legendariska Toots and The Maytals är ett måste!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar