Ulrik Munther

Eventet har redan varit
Svenska popstjärnan Ulrik Munther kommer till Nalen för två stycken konserter – samma dag! Lördag den 3 november blir det först matiné-konsert med åldersgräns 13 med start klockan 16, samt en kvällskonsert (åldergräns 18) med start klockan 20. Biljettsläpp torsdag 6 september klockan 09.00.

När man läser Ulrik Munthers CV kan man lätt tro att han varit verksam i minst 20 år men sanningen är att han har åstadkommit allt detta på betydligt kortare tid än så. Han spelade huvudrollen i svenska filmen Efterskalv och blev för den rollen Guldbaggenominerad, han har topplaceringar i Melodifestivalen och har vunnit Lilla Melodifestivalen. Han har gjort flera framgångsrika turnéer och legat på flera olika topplistor med sina låtar.

2018 gjorde Ulrik slut med sitt skivbolag och manager för att på egen hand skriva, producera och släppa sin musik. Ett djärvt och modigt beslut men något som var helt avgörande för att Ulrik skulle känna sig lycklig och kreativt tillfreds.

Första nedslaget som självständig var singeln ”Before” som släpptes i mars. Låten har visat sig vara ett statement för att Ulrik klarar att stå på egna ben och att man som artist kan lyckas även utan stora skivbolagsjättar flåsandes i nacken. ”Before” följdes i april upp av EP:n ”Are you alright?” och en mindre turné med samma namn gjordes i Sverige och Norge. Under sommaren har det blivit ytterligare några spelningar på festivaler runt om i landet tillsammans med hans eminenta band under ledning av kapellmästaren Isak Nygren. I november startar årets tredje turnévända, som stannar på Nalen den 3 november.

TVÅ KONSERTER SAMMA DAG
Denna lördag ställer sig Ulrik Munther på scen två gånger: en eftermiddagskonsert med insläpp klockan 16 samt en kvällskonsert med insläpp klockan 20. Det är samma biljettpris men se till att välja rätt biljett.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar