Voyage to the Moon

Eventet har redan varit
En fest utöver det vanliga med burleskshow, dansgolv, livemusik, DJ:s och underbart uppklädda (ibland utklädda) gäster. Fräulein Frauke och John-Paul Bichard presenterar stolt en lördag med allt detta, denna gång uppbyggt runt science fiction och temat Voyage to the moon.

Nu är förköpet stängt men det går bra att köpa biljetter i dörren.
De kostar 330sek och inkluderar garderob.

*Fly me to the moon and let me gaze among the stars*

Mytomspunnet, vackert, magiskt och lite läskigt. Vad är det egentligen som finns ovanför molnen? Välkommen till en efterlängtad temafest: en vintageinspirerad, vacker Sci-Fi-fest där vi går ”all in” i våra romantiska drömmar om rymden, framtidsutopi, vetenskap, nörderi, filmer, böcker och peppig eller dystopisk framåtanda. Vi tar vår start i Georges Méliès film från 1902 med samma namn, men hoppas också att få se en och en annan stormtrooper och diverse spännande influenser.

Som vanligt är temat bara en inspiration och gästerna behöver inte alls följa det – men kom! Njut och klä upp, ut eller av er för att skapa vår alldeles magiska och unika atmosfär i våra vackra lokaler. Det blir en kväll att minnas med en alldeles fantastisk line-up av internationella storstjärnor i burlesque, boylesque, kabaret, magi, jazz och show.

Klockan 21.00-02.00

270 SEK Förköp (Inkluderar garderoben!) + biljettavgift

330 SEK i Dörren (Inkluderar garderoben!)Temat för kvällen är en inspiration och det vi bygger festen runt, men det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar och allt som är uppklätt, utklätt eller galet är varmt välkommet! 
Dresskoden är alltså sci-fi, vetenskap, vintage, aliens, nörderi, cosplay, fetish, maskerad, epok, uppklädnad, glitter, smoking/frack/kostymer, balklänningar, uniformer, masker och så vidare. Man kommer inte in i vardagliga kläder utan måste klä upp sig. 
Inspiration kan man hitta HÄR.
All fotografering av scenshowen undanbedes. Självklart får man gärna fota varandra under kvällen! Använd gärna hashtags #frauleinfraukepresents

 och #nalen.

Showen:
Nalle the Great – Creator of Wonders
Miss Cool Cat (ch) – ”A cocktail of Sexiness”
Raven (aus) – The Dark Prince of Boyleque
Fräulein Frauke – The Saucy Songbird
Adoria Amoria – ”… way to much attitude”
Janne Sjöblom Trio – Husbandet extraordinare
Bunny Petits – Will show you the power in softness…
Plus svänging galendans med Djs Merilin & Stefan och Naughty Sweetie på två golv, mingel och överraskningar!

Välkomna önskar Fräulein Frauke och John-Paul Bichard

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar