Walter Trout

Eventet har redan varit
Bluesgitarristen och legendaren Walter Trout kommer till Nalen! Förra året släppte han succéalbumet We are all in it together, där han på 14 spår samarbetat med en rad olika framstående artister. Onsdag den 14 november landar han i Stockholm och Nalen.

New Jersey-födde bluesrockaren Walter Trout stod i rampljuset långt innan hans egna debut kom. Som den makalösa gitarrist han är spelade han gitarr tillsammans med artister som John Lee Hooker, Big Mama Thornton och Joe Tex. Under 80-talet spelade han dessutom i gruppen Canned Heat, men det var efter ett inhopp för en sjuk John Mayall som Trout egentligen upptäcktes. 1990 kom hans egna LP-debut och sedan dess har det rullat på.

Trout har ett hjärta som slår för den moderna bluesrocken. Han är respekterad av det gamla gardet, vördad av det yngre och avgudad av de fans som kommer fram och hälsar efter varje konsert. Kort sagt: efter fem decennier i branschen är Trout en talismanfigur och en del av det lim som håller samman bluesgemenskapen i en tid då den bredare världen aldrig har varit så uppdelad. Han är också konstnären med visionen och talangen – samt en stjärnspäckad adressbok att dra nytta av – för senaste albumprojektet We are all in it together.

Medverkar på skivan, som släpptes 2017, gör artister som Joe Bonamassa, Kenny Wayne Shepherd, John Mayall och Randy Bachman, och med albumet färskt i bagaget kommer gitarrguden Trout till Nalen för en Stockholmsexklusiv konsert.

Live på scen:
Walter Trout: Guitar and vocals
Sammy Avila: Hammond B3 and vocals
Danny Avila: Bass and vocals
Michael Leasure: Drums and vocals
Andrew Elt: Guitar and vocals

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar