Alex Järvi

Eventet har redan varit
21-åriga Alex Järvi är född och uppvuxen i det lilla samhället Ed i Dalsland, där han tidigt upptäckte musiken som sin största passion i livet. Hans tidiga idoler var bland annat band som KISS och Guns N Roses, som sedan banade vägen för ett stort musikintresse vidare i livet. Nu spelar han för första gången live. Missa inte när han besöker Nalen Klubb den 3 december, fri entré!

Alex tog intresset för musiken och utvecklade den, från att lyssna på musik, till att även spela instrument och skriva låtar. Detta fick honom att välja bort alla andra intressen, bland annat fotbollen, som tog upp mycket av hans tid i den tidigare delen av uppväxten.

Nästa steg var att finstämma och utveckla intresset för musicerande och låtskrivandet. Han ansökte till Academy of Music And Business i Tingsryd och kom in. Där träffade han b la Samuel och Tobias som sen kom att bilda duon NOTD, som han sedan dess haft som musikaliska bollplank och goda vänner.

Hans utveckling gick snabbt framåt och låtidéerna byggdes på hög. Det tog inte lång tid innan han kom i kontakt med rätt personer i branschen, som direkt såg hans talang som låtskrivare. Under andra hälften 2019 har han släppt dom tre singlarna ”100 år”, ”Tack för allt vi va” och ”Dina skor” som tillsammans i skrivande stund har ungefär 2,5 miljoner streams.

Under 2020 kan vi förvänta oss ett stadig flöde av singlar som tar Alex till nya nivåer.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar