Alice Phoebe Lou

Eventet har redan varit
När en artist lyckas ha en så fullkomligt självständig inställning gentemot sin musik som Berlin-baserade singer-songwritern Alice Phoebe Lou har, blir resultatet lika kreativt som självsäkert. Hennes röst för tankarna till såväl Jeff Buckley som Florence + The Machine och tillsammans med hennes avskalade låtars medryckande ärlighet uppstår ballader som är både drömska och kraftfulla.

Alice växte upp i Sydafrika och började tidigt intressera sig för musik och konst inom alla tänkbara genres. Som 16-åring blev reslusten så starkt att hon först flyttade till Paris (där hon försörjde sig genom elddansuppträdanden på gatan) för att till slut hamna i Berlin. Och där tog kreativiteten fart på allvar. Inom kort var hennes första EP ute och trots intresse från flera stora bolag fortsatte hon att skapa och släppa musik helt självständigt.

Fullängdsdebuten ”Orbit” kom 2016 och gav henne flertalet nominering till åtråvärda priser. Året därpå släppte hon singeln ”She”, som användes i filmen ”Bombshell: The Hedy Lamarr Story” och var med i urvalet till det årets Oscarsnomineringar för Best original song.

Under 2018 släpptes två singlar varav den senaste av dem, ”Something Holy”, är en vacker hyllning till kärlek, intimitet och den kvinnliga kroppen. Och under 2019 kommer såväl nya skivan ”Paper Castles” som en världsturné som stannar på Nalen den 26 februari. Biljetter ute nu!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar